Friday, December 24, 2021

Wharton uppsats

Wharton uppsatsJag planerar också att fungera som styrelsestipendiat i det ideella styrelseledarskapsprogrammet, Wharton uppsats, som kommer att kombinera en interaktiv möjlighet att lära sig ledarskap med förmågan att ge tillbaka till lokala ideella organisationer – en fortsättning på det ideella styrelsearbete jag har haft under de senaste åren. Genom att använda kreativitet och hockeyns språk fick jag erfarenheten av att övervinna språkliga och kulturella barriärer. Som COO kommer jag att behöva se till att optimala beslut om kapitalallokering fattas och att företagen kan anpassa sig till den snabbt föränderliga fintechvärlden. Till exempel skulle jag ansöka om ett Mack Institute Research Fellowship för att utforska nya sätt att använda patientdata för att förbättra sjukvårdens resultat, Wharton uppsats. Jag fick veta under informationssessionen i Shanghai i december förra året att Wharton betonar databaserat beslutsfattande Wharton uppsats introducerar en Business Analytics major i år - vilket är precis vad jag behöver, Wharton uppsats. Men om du har förmildrande omständigheter som förtjänar ytterligare förklaring kan en bra översikt över vilken typ av omständigheter kvalitet hittas här Wharton uppsats att förklara dem tydligt och direkt. Du kan använda detta utrymme för att ta itu med eventuella förmildrande omständigheter, t.

Hur kan du förbättra dina Wharton MBA-uppsatser?UPPDATERING: Denna artikel postades ursprungligen den 10 juli, den har uppdaterats med ny information och tips nedan. Med många möjligheter många av dem utomlands för att utveckla dina ledarskapsförmåga och bygga relationer med studiekamrater, erbjuder Wharton en mycket utmanande men ändå mycket samarbetsvillig inställning till affärsutbildning. Som en av de mest konsekvent topprankade företagen Wharton uppsats, Wharton har blivit nästan synonymt med elitföretagsutbildning. Faktum är att antalet Wharton post-MBA-utexaminerade som bryter sig in i branscher som teknik har bara ökat under de senaste åren. Med lanseringen av Tangenhallen i år kommer den siffran bara att fortsätta växa.


Utöver siffrorna tenderar Wharton att värdesätta studenter som visar en samarbetsvillig personlighet, ledarskapspotential, globalt tänkesätt och förmåga att tänka utanför ramarna och förnya sig, Wharton uppsats. Att skriva vilken antagningsuppsats som helst är en tuff uppgift, särskilt när man försöker förmedla att du har den rätta mixen av egenskaper som Wharton letar efter, Wharton uppsats. Enligt Wharton, här är vad de vill se i dina antagningsuppsatser:. Fortsätt läsa för en mer djupgående titt på hur du vänder den här uppgiften Wharton uppsats en framstående uppsats! Uppsats 1: Hur planerar du att använda Wharton MBA-programmet för att hjälpa dig uppnå dina framtida professionella mål?


Du kanske överväger din tidigare erfarenhet, korta och långsiktiga mål och resurser tillgängliga på Wharton. Under många år har Wharton upprätthållit denna ganska traditionella måluppsats. Kortfattat, Wharton uppsats vi tror gör en enastående Wharton uppsats uppsats! Den här uppsatsen brukar fungera bäst när du fokuserar på en eller flera berättelser som visar din Wharton uppsats excellens, samarbetstänkande och engagemang för din egen ledarskapsutveckling, Wharton uppsats. I avsnittet Why Wharton i din uppsats, identifiera två eller tre pelare du tänker arbeta med under din MBA. Koppla dessa på ett meningsfullt sätt till Wharton, och visa hur detta erbjudande kommer att föra dig närmare dina mål, Wharton uppsats.


Detta kommer att kräva reflektion och forskning om hur Whartons läroplan och program fungerar. Du kanske vill använda den här typen av struktur:, Wharton uppsats. Försök dock undvika allmänna uttalanden om personer du känner som deltog i Wharton eller om ett campusbesök. Lägg bara till denna information plus din Wharton uppsats om varför det du lärde dig är relevant för dina mål om det förstärker ditt argument. Vi föreslår sedan att du avslutar med en fantastisk slutsats som binder samman din uppsats och förstärker din avhandling. Eller så kanske du har en specifik förmåga som har visat sig vara värdefull för att analysera affärsutmaningar, kan vara en enastående kommunikatör, etc.


Det finns verkligen oändliga möjligheter för denna uppsats. När du berättar dina historier, se till att använda STAR-metoden för att säkerställa att du tydligt visar vad som hände, din roll i händelserna, Wharton uppsats, och vad du lärde dig. Länka sedan den här lektionen till specifika resurser och möjligheter Wharton uppsats Wharton, visar hur du kommer att förbättra den övergripande gemenskapen. För att skapa en fantastisk uppsats, håll dig fokuserad, gör din research om Wharton och välj dina exempel klokt. Obligatorisk uppsats för alla återansökare: Använd det här utrymmet för att dela med antagningskommittén hur du har reflekterat [på] och växt sedan din tidigare ansökan och diskutera eventuella relevanta uppdateringar av din kandidatur.


Vi har skrivit två omfattande inlägg om hur man går tillväga för att återansöka till handelshögskolan och om hur man hanterar den återansökande uppsatsen. Se till att kontrollera dem Wharton uppsats Valfri uppsats: Använd detta utrymme för att dela ytterligare information om dig själv som inte kan hittas någon annanstans i din ansökan och som du vill dela med antagningskommittén. Detta utrymme kan också användas för att hantera eventuella förmildrande omständigheter, t. som du vill att antagningsnämnden ska överväga. Som med nästan all elit Wharton uppsats skolor, Wharton vill inte se en sammanfattning av din profil eller en omskrivning av varför du vill gå på Wharton. Men om du har förmildrande omständigheter som förtjänar ytterligare förklaring en bra översikt över vilken typ av omständigheter kvalitet kan hittas här, se till att förklara dem tydligt och direkt, Wharton uppsats.


Du får bara en chans att göra intryck på Whartons adcom, så låt det räknas! Låt våra prisbelönta redaktörer använda sina sakkunniga skrivförmåga, djupa förståelse för vad Wharton letar efter och marknadsföringskunnande för att förvandla din ansökan från genomsnittlig till att fånga uppmärksamhet och ge dig en plats hos Wharton! Redo att använda Ellin Lolis Advantage för dina MBA-uppsatser? Kontakta oss! Deadlines nedan gäller för ansökningscykeln. Du kan starta din onlineansökan här. UPPDATERING: Den här artikeln publicerades ursprungligen den 13 november, UPPDATERING: Den här artikeln publicerades ursprungligen den 24 oktober. Att bestämma när du ska skicka in din MBA-ansökan är ett av de viktigaste strategiska besluten du behöver göra under förberedelsen UPPDATERING: Denna artikel var Ursprungligen postat den 4 februari, London Business School har länge varit en handelshögskola för proffs som söker Wharton uppsats flexibelt, globalt fokuserat program, Wharton uppsats.

uppsats om indisk kulturLägg bara till denna information plus din analys av varför det du lärde dig är relevant för dina mål om det förbättrar ditt argument. Vi föreslår sedan att du avslutar med en fantastisk slutsats som binder samman din uppsats och förstärker din avhandling. Eller så kanske du har en specifik förmåga som har visat sig vara värdefull för att analysera affärsutmaningar, kan vara en enastående kommunikatör, etc. Det finns verkligen oändliga möjligheter för denna uppsats. När du berättar dina historier, se till att använda STAR-metoden för att säkerställa att du tydligt visar vad som hände, din roll i händelserna och vad du lärde dig. Länka sedan den här lektionen till specifika resurser och möjligheter på Wharton, och visar hur du kommer att förbättra samhället i stort. För att skapa en fantastisk uppsats, håll dig fokuserad, gör din research om Wharton och välj dina exempel klokt.


Obligatorisk uppsats för alla återansökare: Använd det här utrymmet för att dela med antagningskommittén hur du har reflekterat [på] och växt sedan din tidigare ansökan och diskutera eventuella relevanta uppdateringar av din kandidatur. Vi har skrivit två omfattande inlägg om hur man går tillväga för att återansöka till handelshögskolan och om hur man hanterar den återansökande uppsatsen. Se till att kolla in dem! Valfri uppsats: Använd detta utrymme för att dela ytterligare information om dig själv som inte kan hittas någon annanstans i din ansökan och som du vill dela med antagningskommittén. Detta utrymme kan också användas för att hantera eventuella förmildrande omständigheter, t. som du vill att antagningsnämnden ska överväga. Som med nästan alla elithandelshögskolor vill Wharton inte se en sammanfattning av din profil eller en omskrivning av varför du vill gå på Wharton.


Men om du har förmildrande omständigheter som förtjänar ytterligare förklaring en bra översikt över vilken typ av omständigheter kvalitet kan hittas här, se till att förklara dem tydligt och direkt. Du får bara en chans att göra intryck på Whartons adcom, så låt det räknas! Låt våra prisbelönta redaktörer använda sina sakkunniga skrivförmåga, djupa förståelse för vad Wharton letar efter och marknadsföringskunnande för att förvandla din ansökan från genomsnittlig till att fånga uppmärksamhet och ge dig en plats hos Wharton! Redo att använda Ellin Lolis Advantage för dina MBA-uppsatser?


Kontakta oss! Deadlines nedan gäller för ansökningscykeln. Du kan starta din onlineansökan här. UPPDATERING: Den här artikeln publicerades ursprungligen den 13 november, UPPDATERING: Den här artikeln publicerades ursprungligen den 24 oktober, i slutändan godkände de försöken. Jag presenterade frågorna, betonade betydelsen av affärsmöjligheten och definierade en tidsplan. Jag bad också marknadschefen att utvärdera omfattningen av problemet på andra marknader. Hans rapport avslöjade fler möjligheter att lösa problemet kommer att skapa. Detta krävde mitt direkta samarbete med 5 marknadsförare verksamma i mer än 50 länder, 3 applikationshanterare och vår produktionsanläggning i Kina.


Jag ledde koordineringen av det fullskaliga försöket med högsta ledningen, marknads- och driftsavdelningarna och applikationschefer. Under produktionen ledde jag 17 anställdas arbete. Jag kände mig väldigt stolt. En försändelse skickades till kunden för omvärdering och fick hans godkännande. Detta var första gången på mina tre år på mitt företag som en process framgångsrikt ändrades vid första försöket. Men alla anammade inte lösningen. Efter flera veckors diskussioner övertalade jag honom att detta var det enda sättet. Genom att lösa ett problem som funnits i 4 år påverkade jag även kunder över hela världen. Jag valde att dela denna erfarenhet eftersom jag tycker att den lyfter fram flera ledarskapsaspekter.


Att lösa problemet krävde att jag ledde en mängd olika människor i mitt land och utomlands. Viktigast av allt, detta projekt krävde att jag presenterade en ny vision och övertygade andra att anta den. Jag strävar efter att marknadsföra mig själv inom organisationen och vill bli Vice President of Marketing inom fiberoptiksegmentet och leda flera dussintals anställda. Mitt mål på medellång sikt är att bli grundare och VD för ett innovativt fiberoptikföretag. Jag vill positionera företaget som ett lönsamt, internationellt och ledande företag inom sin bransch och strävar efter att etablera en hållbar organisation, skapa arbetsplatser för tusentals anställda och förvandla ett underutvecklat område till en blomstrande industrizon. Efter att ha uppnått detta mål tänker jag följa den växande trenden med framgångsrika chefer som flyttade till den offentliga tjänstesektorn.


Jag valde min första heltidstjänst i Optronics Division vid militären eftersom jag visste att det kommer att introducera mig till den mångfaldiga optiska kommunikationsgemenskapen i mitt land, vilket ger mig grundläggande praktisk erfarenhet inom området. Där satte jag upp målen, ledde och ledde 9 projektledare i optiska projekt utförda av 7 olika företag inom försvarsindustrin. Ett år senare utsågs jag till en teamledare där jag befälhavde ett team på 8 personer. Två år senare befordrades jag till projektledare. Jag förstod att jag saknade den ekonomiska och internationella erfarenheten av teknisk projektledning för att leda ett globalt optisk kommunikationsföretag.


Jag blev därför projektledare i en klassificerad enhet inom PMO. Medan du överväger att studera för en doktorsexamen. Jag blev sedan Entrepreneur in Residence EIR i Precede, ett entreprenörs- och investeringsföretag, i hopp om att lära mig mer om att bli entreprenör. När jag arbetade i Precede, mognade jag i min förståelse. Jag insåg att jag fortfarande saknar några ekonomi-, marknadsförings- och allmänna ledningsgrunder, som en MBA kommer att göra det möjligt för mig att utveckla. Finans- och marknadsföringsstiftelserna kommer att kompensera för min oerfarenhet inom dessa områden.


Jag tror att en MBA är det mest strukturella sättet att lära sig att bygga organisatoriska värderingar, kultur och designa organisationsstruktur och hierarki. Dessutom utvecklades det mesta av min ledarskapserfarenhet i statliga organisationer, där en ledare definieras i termer av sina värderingar, interpersonella färdigheter och professionalism. Men när jag ser in i framtiden kommer jag att behöva leda i den privata sektorn där ledarskap också kännetecknas av talangen att leda företagsspelare på globala konkurrensutsatta marknader och en förståelse för de kulturella, ekonomiska och finansiella krafter som driver marknaden. Därför tror jag att studier av forskarna vid Center of Leadership and Change Development som Prof.


Kaplan som komponerade Framing the Future kommer att hjälpa mig att bygga och leda ett högpresterande optisk kommunikationsföretag. Min erfarenhet baseras främst på stora och etablerade organisationer. Därför lärde man sig av prof. Dushnitsky om de olika dimensionerna av att skapa nya företag och växa inom entreprenörskap, kommer att visa mig hans perspektiv på det spår jag vill följa som grundare. Jag vill bygga ett hållbart företag och ser fram emot att ta strategi och konkurrensfördelar, där jag hoppas kunna lära mig hur man skapar och bibehåller en sådan fördel. I en värld som blir allt plattare tycker jag att internationell exponering och erfarenhet är viktig för det globala företag jag vill grunda. De stora multinationella ledningskurserna, såsom Global Strategic Management, och deltagande i Global Immersion Program kommer att visa sig värdefulla för att hjälpa mig att förstå andra kulturer som kommer att vara viktiga när jag ska penetrera nya marknader.


Denna internationella exponering kommer att förbättra min förmåga att etablera kontakter med andra nationer, vilket stöder mitt långsiktiga karriärmål att återgå till PMO. Jag planerar att ta del av ledarutvecklingsaktiviteterna och de olika studentklubbarna för att skapa starka vänskapsband. Dessa kopplingar, i kombination med den stora globala alumngemenskapen, kan vara särskilt relevanta som ett ekosystem för företaget jag planerar att starta och för att rekrytera dess ledningsryggrad. Beskriv ett bakslag eller ett misslyckande som du har upplevt. Vilken roll spelade du och vad lärde du dig om dig själv? Under mitt andra år på universitetet arbetade jag och mina två studiepartners för mjukvaruföretag. Vi diskuterade ofta sätt att göra karriärsprång.


En som fascinerade oss var att starta ett eget företag. En dag kom vi på en idé som skulle öka försäljningen för konsumentvaruhandlare och samtidigt minska de månatliga konsumentkostnaderna. Varje dag finslipade vi vår idé tillsammans i ett par timmar. Efter 2 veckor bestämde jag mig för att få extern feedback. Till slut övertygade jag en vän att koppla mig till en styrelseledamot i den tredje största konsumentvaruåterförsäljaren i mitt land. Jag presenterade vår affärsmodell för styrelseledamoten, och han instruerade sin högra hand att sätta oss möten med chefer som kunde utvärdera våra planer. Under den följande månaden gick vi till det ena mötet efter det andra. Svaren varierade från entusiasm till skepsis.


Varje gång förbättrade vi vår presentation enligt feedbacken. Äntligen lyckades jag sätta ett möte med den tidigare VD:n för den största konsumentvaruhandlaren. Vi gav upp medvetet. Jag tror att han förväntade sig att jag skulle känna mig besviken. Jag kände faktiskt stolthet – mitt första affärsförsök var trots allt lönsamt. Men jag hade inte lyckats driva igenom det. När jag ser tillbaka var det en fantastisk upplevelse. Jag lärde mig mycket om mig själv, men två lektioner sticker ut. För mig var det i första hand ett äventyr, och att förlora lite pengar för att jag jobbade färre timmar ett tag var en risk jag var villig att ta. Senare insåg jag att en lagkamrat, som redan var i ett långvarigt förhållande, verkligen var orolig för ekonomisk säkerhet.


Sedan förstod jag att det var den centrala orsaken till många av våra affärsstrategiska meningsskiljaktigheter. Jag fick reda på att det inte bara förbättrar min kommunikation med kamrater, utan det hjälper mig också att övertyga mina handledare. Den andra lektionen var en ögonöppnare. Jag lärde mig att jag helt enkelt tycker om affärer. Jag var exalterad inför varje möte och hade roligt när jag analyserade affärsmodeller och spelade rollspel med mina vänner. Jag upplevde energinivåer som jag bara någonsin hade känt när jag spelade hockey. Jag insåg att jag inte är villig att kompromissa med en karriär som jag bara kommer att tolerera, jag vill ha en som retar mig.


Denna insikt förenklade helt alla mina framtida val. För ungefär 2 år sedan gav min VD mig ett val mellan en affärs- och en teknologisk position. Det var det enklaste beslutet jag tog i mitt liv. I bergsklättring finns det många osäkra variabler från väder och utrustning som fungerar till bergsförhållanden. Jag gick fram ensam för att kontrollera risken för isförhållanden framför mig. När jag kom tillbaka var alla ögon riktade mot mig för att bestämma mig – att gå vidare eller kliva av ett extremt svårt beslut på 5 meter, med lite luft i lungorna och månader av träning bakom vår ivriga grupp. Ändå såg jag att det helt klart var för farligt för att fortsätta. När jag gjorde detta sista uppmaning att vända tillbaka kände jag att expeditionens misslyckande låg i mina händer.


Men att vända tillbaka kändes särskilt som mitt eget misslyckande sedan jag tog beslutet att överge målet ... vår dröm. Att gå ner till baslägret var ensamt för oss alla. Efter nio dagars klättring under extrema förhållanden, månader av att organisera vårt team, undersöka berget, träna fysiskt och mentalt, och sedan den intensiva inre driften och förväntan, var det äckligt att få det borttaget. Ändå såg jag att envishet var som att gnälla och inte skulle ta oss någonstans. Så småningom klättrade vi en annan topp, som till slut var tillfredsställande och lärde mig att definiera misslyckande inte som att falla ner utan att stanna nere. Efter den här upplevelsen mindes jag min första stora klättring i Argentina med samma lag.


Expeditionsledaren föreläste oss om olyckor som inträffade genom att vara blint ambitiösa för att nå en topp. Han varnade oss för att hålla koll på gränserna för oss själva och berget och hur långt vi kan skjuta båda. Viktigt, jag lärde mig att känna och acceptera mina egna gränser och förstå att misslyckande är vad vi definierar det som. Jag lärde mig att se misslyckande som något jag går igenom, runt eller över, snarare än att låta det vara en stopppunkt. Jag drömmer om att få praktisk användning av min entusiasm för finansiella marknader genom att bli en fondförvaltare specialiserad på effektinvesteringar på andrahandsmarknaden.


För att uppnå detta långsiktiga karriärmål planerar jag att landa en post-MBA säljsides aktieanalysposition i ett framväxande marknadsfokuserat team för ett amerikanskt företag.

No comments:

Post a Comment